X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Travel | 8.06.2015 |

10 lucruri de facut in Maldive

Urmatoarea
1/10

Cand alegi Maldive ca destinatie de vacanta trebuie sa profiti de fiecare moment petrecut pe insulele acestui arhipelag din Oceanul Indian. Formata din 26 de atoli, Maldive are 35 de zone protejate prin lege si este un colt de rai care ofera numeroase optiuni pentru petrecerea timpului liber, chiar daca asta inseamna sa te plimbi pur si simplu pentru a admira privelistea splendida. Cu peste 1.000 de insule, dintre care 200 locuite, Maldive ofera din plin teritoriu pentru explorat. Iata, asadar, ce iti recomandam sa faci daca ajungi acolo anul acesta.

 

1. Cazeaza-te in complexul Jumeirah Dhevanafushi din Meradhoo, in partea de sud a arhipelagului. Acesta include vile pozitionate astfel incat sa ofere senzatia turistilor ca plutesc pe apa cristalina. Camerele au balcoane si piscine private, iar dupa ce vei lua masa la restaurantul de 4 stele te vei putea rasfata la SPA si vei avea la dispozitie room service 24/24.


Vezi paginile urmatoare:
Urmatoarea

Posteaza comentariu

*