X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Estate | 21.10.2015 |

Acasa la Bear Grylls

Battersea Power Station, Londra

In noul sau apartament de lux din Londra, Bear Grylls nu va avea nevoie sa apeleze la tehnicile pentru supravietuire care i-au adus popularitatea, desi are toate sansele sa se “rataceasca” in gradina superba care se remarca in peisajul elegantei locuinte.

Britanicul Edward Michael Grylls (Bear Grylls), devenit celebru la nivel global datorita show-ului TV “Man vs. Wild”, difuzat de Discovery Channel, dar si miniseriei “Escape to the Legion”, a achizitionat recent un apartament spectaculos in complexul rezidential Battersea Power Station din Londra, in care va locui alaturi de sotia sa si de cei trei copii ai lor.

Pretul apartamentelor in aceasta zona, unde clubul sportiv Chelsea planuise la un moment dat construirea unui stadion de fotbal, pornesc de la 495.000 de lire sterline. Un penthouse precum cel al prezentatorului TV, care este si autorul unor carti despre aventurile sale in salbaticie, costa pana la 30 de milioane de lire sterline.

Toate locuintele complexului rezidential, al caror design cu tematica subtila inspirata din anii ’30 este semnat de compania Foster + Partners din Los Angeles, au gradini proprii protejate de paravane din sticla, valeti, sali de fitness si ofera privelisti uimitoare asupra Londrei.

Apartamentele sunt situate deasupra bulevardului Electric, care va deveni o artera importanta pentru shopping si entertainment in zona. Cea mai mare gradina de pe acoperisul complexului rezidential se intinde pe 255 de metri patrati si include, printre altele, alee pentru promenade, lounge-uri si peluza pentru picnic.

Bear Grylls a cumparat apartamentul de lux inainte de finalizarea constructiei. Pana cand noul sau camin va fi amenajat complet, britanicul in varsta de 41 de ani si familia sa vor ramane in locuinta lor “modesta” de pe raul Tamisa. Acestia obisnuiesc sa isi petreaca vacantele pe insula lor privata, situata pe coasta regiunii Wales, unde nu exista electricitate si apa curenta.

 

GALERIE FOTO 

 

Posteaza comentariu

*