X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Estate | 10.03.2016 |

American Village, locuinte chic in nordul Capitalei

Complexul rezidential American Village

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group, reprezentantul unui grup investitor din Malta, intra pe piata rezidentiala locala cu un proiect de 280 de locuinte (vile si apartamente) in nordul Capitalei, zona din ce in ce mai cautata de cumparatorii de locuințe, dar si de investitori.

Complexul, numit American Village, va cuprinde 207 apartamente si 72 de vile. Constructia a inceput in toamna anului trecut, investitia fiind estimata la 20 de milioane de euro. Lansarea acestui proiect va avea loc in cadrul tIMOn, pe 24 martie, iar agentul exclusiv al acestuia este compania imobiliara Imoteca.

„Persoanele care sunt interesate sa cumpere locuinte sunt în general tineri, cu varste peste 35 de ani, care au familie si vor sa faca un update al locuintelor. Credem ca vom reusi sa vindem toate locuintele din proiect inainte de finalizarea constructiei”, a declarat Rafaela Nebreda, directorul general al Imoteca.

Proiectul American Village este situat pe Strada Drumul Bisericii si va fi dezvoltat in mai multe etape. In prima etapa urmeaza sa fie disponbile 72 de vile, iar în faza a doua, care va incepe in iulie 2016, vor fi ridicate 6 blocuri cu cate cinci etaje, avand 207 apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Vilele au cate 5 camere si sunt disponibile in patru variante: Montana – 53 de vile, 290 mp construiti din care 227 mp utilizabili; Nevada – 2 vile, 319 mp construiti din care 295 mp utilizabili; Texas – 10 vile, 240 mp construiti din care 183 mp utilizabili; Maryland – 7 vile, 235 mp construiti din care 182 mp utilizabili.

Ansamblul dispune de 210 locuri de parcare, din care 60 supraterane si 150 subterane.

Pe acoperisul celor 6 blocuri vor exista gradini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiaza de terase spatioase, deschise, avand priveliste catre Lacul Pipera.

Din cele 207 aparta

Comments are closed.