X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Style | 22.11.2015 |

Ceasurile Clé de Cartier, disponibile in Romania

Clé de Cartier

Prezentata la inceputul anului in cadrul SIHH 2015, colectia Clé de Cartier a fost numita astfel pentru a aminti de cheitele clasicelor ceasuri de buzunar. Clé, “cheie” in limba franceza, este tema colectiei si aminteste de vechile orologii care nu dispuneau de coroana moderna incorporată in mecanism. Traditionalul gest de remontare a fost reinventat si transformat in mecanism de ultima generatie impodobit cu safir.

Cunoscatorii stiu ca in general coroana ceasurilor Cartier este un element distinctiv, de la cea rotunda cu safir albastru a modelului Tank, pana la cea care patrunde in cadran a modelului Ballon Bleu. Pentru ceasurile Clé de Cartier brandul francez a optat pentru coroana dreptunghiulara decorata cu safir albastru, o noutate in materie de design.

Clé de Cartier este una dintre cele mai importante colectii ale brandului de la lansarea Ballon Bleu in 2007. Fiecare model al acestei colectii este asamblat de maestrii Cartier in Elvetia. Preturile ceasurilor pentru barbati variaza intre 19.700 si 36.600 de dolari, iar cele ale ceasurilor feminine sunt cuprinse intre 26.700 si 985.000 de dolari.

Clé de Cartier, colectia de ceasuri de mană a brandului francez, poate fi gasita acum in magazinele Micri Gold.“Preferatul meu este Clé de Cartier din aur roz de 18 carate cu briliante. Ma onoreaza ca suntem cei care am introdus noua colectie pe piata romaneasca. Vrem ca  pasionatii sa poata gasi, in magazinele noastre, accesorii rafinate din noile colectii ale marilor case de bijuterii”, a declarat Jennifer Ionita, reprezentant Micri Gold.

Micri Gold, situat pe Calea Victoriei si in Baneasa Shopping City, exista pe piata locala din 1991.

Posteaza comentariu

*