X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Events | 14.09.2016 |

Cele mai bune fotografii din lume ajung la Bucuresti

Bucharest Photofest | 12-20 septembrie 2016 | TNB

Cristina Venedict

30 de fotografii premiate si finaliste la Sony World Photography Awards 2016 sunt expuse la Teatrul National Bucuresti, in perioada 12 – 20 septembrie, in cadrul Bucharest Photofest. Toate fotografiile castigatoare sunt disponibile pe worldphoto.org.

Sony World Photography Awards (SWPA) 2016, cea mai mare competitie de fotografie la nivel mondial, aduce la Bucuresti o selectie a celor mai bune fotografii premiate in cadrul editiei din acest an. Acestea sunt expuse in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din Romania, organizat de Grupul Filos.

Anul acesta, printre lucrarile expuse se numara si cea a fotografei Cristina Venedict (34 de ani), care a castigat premiul ”Romania National Award” in cadrul Sony World Photography Awards 2016. Fotografia castigatoare, ”In profunzime”, este portretul unei tinere actrite, realizat in studioul Cristinei Venedict.

Programul ”National Awards” recunoaste si premiaza cea mai buna fotografie realizata de un fotograf local si se desfasoara in 60 de tari din intreaga lume, adresandu-se tuturor categoriilor de fotografi.

Alexandre Meneghini

Sony World Photography Awards premiaza si recunoaste cele mai bune fotografii contemporane din lume, realizate in ultimul an. SWPA se adreseaza tuturor categoriilor de fotografi si include patru competitii distincte: Professional, Open, Youth, Student. Pe langa cele patru, alta miza este identificarea celui mai bun fotograf din Romania.

In luna iunie a acestui an au inceput inscrierile pentru Sony World Photography Awards 2017, organizata de World Photography Organisation si care anul viitor va aniversa a zecea editie.

La ora actuala, portofoliul WPO include: Sony World Photography Awards, Competitia World Photography Student Focus si Youth on Assignment. In plus, WPO a lansat recent Photo Shanghai, primul Targ International de Arte din Asia si Pacific dedicat fotografiei.

 

Posteaza comentariu

*