X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Business | 29.09.2015 |

Dumitru Toader, antreprenorul lunii septembrie

Dumitru Toader

Dumitru Toader, patronul companiei Romina Furniture, a fost decorat de Ambasadorul SUA la Bucuresti cu distinctia Antreprenorul Lunii Septembrie. Specializata in mobilier pentru copii, compania produce piese executate 100% din lemn masiv, avand certificare internationala Greencard.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a decernat premiul in cadrul unei ceremonii organizate astazi la sediul companiei Romina Furniture, din satul Baldana (judetul Dambovita, la 30 km de Bucuresti).

Ambasada SUA la Bucuresti ofera lunar cate un premiu de specialitate, titlul pentru Antreprenorul Lunii Septembrie revenindu-i antreprenorului Dumitru Toader. Acest premiu vine ca o completare a lansarii pe piata americana, unde mobilierul Romina Furniture a fost catalogat de Winsor Peak Press, asociatie americana de analiza a industriei mobilerului si a produselor pentru copii, drept cel mai bun din categoria mobilierului premium.

Infiintata in anul 2002, compania Romina Furniture promoveaza valoarea produselor romanesti pe o piata globala din ce in ce mai solida, competitiva si sustenabila, lucru demonstrat de recunoasterea internationala, in special pe pietele americana si chineza. Din 2008, unde s-a lansat ca proiect de test, Romina este un brand din ce în ce mai cerut în magazinele de specialitate din SUA.

Mobila Romina, colectia Antonio

Brandul se remarca prin designul autentic european, care pastreaza traditia artizanilor romani. Fiecare piesa de mobilier din colectiile companiei este realizata cu atentie la detalii si contine secrete de fabricatie extrase din experienta a trei generatii de mestesugari. Preocuparea pentru siguranta copiilor intalneste designul elaborat, dar suplu, precum si ergonomicitatea pieselor.

Mobilierul este functional, silentios, rezistent, creat integral din lemn masiv de fag, fara a folosi PAL sau MDF în procesul de fabricatie. De aceea, produsele Romina nu contin formaldehyde. Compania utilizeaza exclusiv lacuri si vopseluri pe baza de apa, certificate international ca nefiind toxice si asigura finisaje cu ceara de albine. Romina ofera glisiere germane, optiunea lacului parfumat si servicii pentru pictare la comanda, in colaborare cu artisti plastici romani.

Mobila Romina, colectia Verona

Bunicul meu obisnuia sa spuna ca lemnul nu este un material, ci un suflet. Aceasta este mobila pe care noi o cream. Designul autentic european si executia de clasa alaturi de profunda întelegere a valorilor familiei, a stilului de viata si a aspiratiilor acesteia completeaza traditia si experienta noastra în arta prelucrarii lemnului. În contextul premiului oferit de Ambasadorul Statelor Unite ale Americii pentru cel mai bun producator de mobila pentru copii din SUA si Romania, sper ca acest eveniment sa arate pasiunea si angajamentul pe care le-am investit în universul mobilierului pentru copii. Dorim ca Romina Furniture sa devina un reper unanim apreciat al calitatii mobilierului romanesc pe plan international“, a declarat Dumitru Toader, General Manager al companiei.

Designul mobilierului Romina Furniture este proiectat cu accent special pe siguranta copiilor si detine certificare internationala Greencard (Children & Schools), exploatarea lemnului avand loc controlat.

 

Posteaza comentariu

*