X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Motor | 21.07.2015 |

La bordul noului iaht exclusivist X-Force

Exterior X-Force 145

Noul iaht al celor de la Italian Sea Group, Admiral X-Force 145, este un adevarat conac plutitor si ar putea deveni cea mai scumpa astfel de ambarcatiune din lume.

Masurand 145 de metri lungime, megaiahtul este dotat cu garaj, sali de fitness, piscine, centru SPA, podele din marmura, heliport si sali de cinema, iar pretul sau a fost estimat la circa 1 miliard de dolari, potrivit Business Insider.

Conceput de studioul Dobroserdov Design din Monaco, în colaborare cu Admiral Centro Stile, X-Force 145 este considerat expresia decadentei, iar pretul sau va fi dezvaluit la cerere, celui care va dori sa il cumpere. Iahtul cu exterior minimalist si ferestre largi care ofera priveliste panoramica spectaculoasa impresioneaza cu interiorul opulent, decorat cu opere de arta rare, mobilier de lux, gradini interioare si seminee. Zona pentru plaja si SPA, situata pe doua niveluri la pupa, este principalul spatiu de divertisment al navei, avand piscine, sezlonguri si bar.

O adevarata bijuterie in tonuri argintii si aurii este si salonul principal. Situat tot pe doua niveluri, acesta este strabatut de o scara spiralata din marmura, construita in jurul unei fantani interioare deasupra careia se afla un candelabru masiv din cristale. Jumatate de punte este rezervata exclusiv proprietarului, iar oaspetii vor fi cazati in apartamente VIP dotate cu terase.

X-Force 145 concureaza la titlul de cel mai scump iaht din lume cu Triple Deuce, un monstru marin de 222 de metri lungime, programat sa fie lansat la apa in primavara anului 2018. Conceptul X-Force a fost introdus prima data la Monaco Yacht Show 2014, an in care cei de la Italian Sea Group au lansat la apa sase iahturi, in mai putin de patru luni, intre care Foam (35 m), Flying Dragon (45 m) și Entourage (47 m). Desi specificatiile tehnice ale noului iaht nu au fost dezvaluite, specialistii estimeaza ca X-Force se va deplasa cu viteza maxima de circa 33 km/h.

GALERIE FOTO

Posteaza comentariu

*