X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Events | 13.03.2016 |

Lansare Maqpro Paris

18 martie 2016 | Hotel Capitol – Sala Royal, Bucuresti

Vineri, 18 martie, de la ora 18:30, are loc evenimentul de lansare a noilor produse make-up Maqpro Paris, la Hotel Capitol din Bucuresti – Calea Victoriei 29, Sala Royal. Produsele vor putea fi achizitionate, exclusiv cu aceasta ocazie, cu discount de 50%.

Produsele Maqpro Paris au fost utilizate in sute de filme de la Holywood, printre care Avatar, Game of Thrones, Guardians of the Galaxy, House of Cards, James Bond: Casino Royale, James Bond: Quantum of Solace, Narnia, Robin Hood si Tomb Raider.

La eveniment vor fi prezenti Alain Bruner, unul dintre fondatorii brandului Maqpro Paris, care va vorbi despre brand, produse, reinventarea machiajului in secolul XXI, tendinte si viitorul in make-up in viziunea sa.

Va veti bucura de o atmosfera pariziana eleganta si veti asista la o lansare-surpriza de produs, avand, bineinteles, si posibilitatea de a testa toate produsele.

Posteaza comentariu

*