X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Gourmet | 12.08.2015 |

Muse, noua gama de vinuri de la Cramele Recas

Muse, Cramele Recas

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama Muse, in doua variante de prezentare – Day si Night. Vinurile Muse au fost lansate in cadrul unor petreceri dedicate, organizate in Bucuresti, Arad, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Pitesti, Piatra Neamt si Timisoara.

Muse reprezinta un tribut adus unui stil de viata cosmopolit, rafinat. Conceptul care a dat nastere celor doua variante de vin, rosé sec si demisec, are la baza ideea de complementaritate fericita, dar si opozitia intre zi si noapte, intre soare si luna, ca muze primordiale.

Aromele exotice ale sortimentului Muse Day ne poarta intr-o “calatorie” gustativa printre fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome bogate si savuroase de fructe exotice.

Cultivand o serie de inovatii tehnologice si pozitionandu-se drept unul dintre liderii industriei vinurilor din Romania, producatorul Cramele Recas propune, prin lansarea gamei Muse, arome si gusturi deosebite pastrate in ambalaje distincte, in acord cu continutul, sticlele elegante reflectand caracteristicile vinurilor.

Muse Day & Muse Night

Recipientul Muse Day, avand dop din sticla cu autoermetizare, este trecut printr-un proces de sablare integrala pentru a oferi protectie suplimentara vinului impotriva actiunii directe a razelor solare. Astfel, Muse Day poate fi savurat la plaja sau la piscina fara ca gustul sau sa fie afectat. Sticla Muse Night devine “vedeta” petrecerii datorita unui tip special de vopsea luminescenta care straluceste sub lumina ultravioleta, astfel ca elementele albastre ale ambalajului obtin efect tridimensional.

Gama de vinuri Muse este un exemplu de inovatie pe piata din Romania. In primul rand datorita lansarii concomitent a doua variante de vin, dar si a unor elemente care tin de prezentarea gamei: dopul din sticla, sablarea integrala a sticlei si vopseaua speciala care straluceste sub lumina UV. Aceasta gama noua raspunde tendintelor actuale de consum la nivel international, iar noi suntem incantati ca putem sa oferim iubitorilor vinurilor Cramele Recas un vin autohton exclusivist”, declara Ciprian Rosca, director comercial Cramele Recas.

Cramele Recas administreaza aproximativ 1.000 de hectare de vita de vie in judetele Timis si Arad, oferind o gama completa care acopera toate nivelurile de pret si preferintele de servire. Grupul Cramele Recas cuprinde companiile Cramele Recas SA, Cramele Recas Prod SA, Cramele Recas Vie SA si Cramele Recas Group SRL, afacerea fiind condusa de familiile Cox, Iova si Georgiu.

 

Posteaza comentariu

*