X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Motor | 7.07.2015 |

Parada cu automobile clasice americane in Bucuresti

Urmatoarea
1/10

Pe 4 iulie 2015, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii, galeria Tiriac Collection a organizat o parada a masinilor de colectie la care au fost aduse automobile clasice apartinand unor marci americane renumite, intre care Ford, Chevrolet, Dodge, Chrysler, Lincoln, Cord si Packard, produse intre anii 1930 si 1970.

Zece masini din colectia privata a omului de afaceri Ion Tiriac, aflate in stare buna de functionare, au putut fi admirate de bucuresteni in intervalul orar 11:00 – 13:00, parcurgand in coloana un traseu care a avut ca punct de pornire sediul galeriei Tiriac Collection de pe Calea Bucurestilor nr. 289, din Otopeni. Ulterior masinile au ramas expuse in exteriorul galeriei pentru a fi admirate de doritori. Mai jos puteti vedea imagini cu cele zece automobile exclusiviste.

Tiriac Collection cuprinde in prezent 150 de exemplare, auto si moto, din care 46 poarta semnaturile unor branduri americane faimoase, precum Cadillac, Pontiac, Cord, Duesenberg, Stutz, Willys, Pierce Arrow si Harley Davidson. Galeria poate fi vizitata de vineri pana duminica in intervalul orar 10:00-20:00, in schimbul a 15 lei biletul pentru adulti si 7,5 lei biletul pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varste de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit. Detalii suplimentare veti gasi la adresa web tiriaccollection.ro.

Tiriac Collection, singura colectie particulara de automobile din Romania deschisa publicului, a devenit din nou accesibila pasionatilor de cai putere incepand cu data de 30 aprilie 2015, in varianta extinsa, cu suprafata de 4.300 de metri patrati, dublu fata de spatiul initial. Galeria gazduieste masini si motociclete care insumeaza peste 30.000 de cai putere.

 

Ford Deluxe din 1939


Vezi paginile urmatoare:
Urmatoarea

Posteaza comentariu

*