X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Motor | 19.08.2016 |

Reclama pentru Mercedes-Benz CLA, filmata in Bucuresti

Noul Mercedes-Benz CLA este promovat intr-o reclama filmata in Bucuresti. Reclama a fost realizata de agentia Antoni din Berlin, in colaborare cu regizorul Christian Larson, producatorii Felix Knabel si Björn Krüger si casa de productie Anorak Film.

Mercedes-Benz este liderul pietei automobilelor de lux, iar CLA este unul dintre cele mai sportive modele ale companiei. In spotul video apar cladiri emblematice din Capitala, precum Muzeul National “George Enescu” – Palatul Cantacuzino, Biblioteca Centrala Universitara, Calea Victoriei in zona Piata Revolutiei, pasajele Basarab si Pipera.

Nu numai Mercedes-Benz a ales Bucurestiul drept platou de filmare pentru o reclama menita sa fie vazuta la nivel mondial – spoturile publicitare pentru motocicletele Kawasaki Versys 1000 si Versys 650, editiile 2015, au fost filmate tot in Bucuresti si pe Transfagarasan, in Sibiu, prin cateva sate din Transilvania si la Clinceni.

Posteaza comentariu

*