X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Gourmet | 27.11.2015 |

Red Angus Steakhouse a implinit 5 ani

Dragos Panait

Au pariat pe carnea de vita si au acum un business de succes. In doar 5 ani, Red Angus Steakhouse, un restaurant cu specific american din Capitala, a ajuns in topul preferintelor amatorilor de carne si burgeri de vita premium, iar in perioada urmatoare proprietarii urmaresc extinderea la nivel national.

“Suntem mandri sa avem azi o comunitate de pasionati, care stiu sa aprecieze calitatea premium a unei fripturi de vita. Trendul este cu siguranta ascendent. Este o realitate care nu face altceva decat sa ne oblige sa fim din ce in ce mai buni. Nu e usor, dar daca iti respecti munca si clientii, restul vine de la sine, si acum, si peste doi ani si peste 50 cand speram ca urmasii nostri sa preia afacerea”, a declarat Dragos Panait, Director Executiv Red Angus Steakhouse.

In 2010, restaurantul a pornit cu o investitie de peste 500 de mii de euro, iar in anul urmator a inregistrat o cifra de afaceri de peste 300.000 de euro. Cel mai bun an de pana acum a fost 2014, cu o cifra de afaceri de peste 600.000 de euro.

Lunar sunt vanduti, in medie,  peste 1.000 de burgeri si 1.500 de steak-uri, cifrele crescand in sezonul rece. Valoarea bonului mediu in restaurantul Red Angus Steakhouse este 110 lei.

Nicolae Costache

Echipa Red Angus Steakhouse a aniversat 5 ani in cadrul unui eveniment care a avut loc pe 25 noiembrie, la restaurantul din Strada Franceză, Nr. 56 din Centrul Istoric al Capitalei. Nu au lipsit surprizele: un meniu aniversar si un concurs pentru gurmanzi, intitulat “Cel mai STEAK”, prin care acestia pot castiga o masa pentru intreaga familie si o zi in bucatarie alaturi de chef Nicolae Costache. La final de an, oaspetii se pot bucura de o petrecere intr-o atmosfera extraordinara, pe acorduri live, cu un meniu de calitate.

“Noi facem din servirea mesei un moment de relaxare pentru oaspetii nostri, nu poate fi vorba numai de satisfacerea unei nevoi primare. Pentru ca preparatul sa fie la nivel superior de calitate trebuie sa ai carne cu o anumita textura si grad de marmorare. De aceea, carnea Red Angus este adusa din Uruguay si Australia”, a precizat Chef Nicolae Costache.

Meniul Red Angus Steakhouse are la baza carnea de vita certificata premium. Dupa schimbarea completa a decorurilor, restaurantul a reusit sa transforme spatiul anost, reproducand fidel o atmosfera americana a mijlocului secolului trecut, cu aspect de hambar chic, motociclete vechi si accesorii vintage. Red Angus a fost inca de la inceput unul dintre cele mai apreciate restaurante cu carne de vita din Bucuresti si multi chiar il considera ca fiind cel mai bun. Ramane sa mergeti si sa testati meniul pentru a va forma propria opinie.

Posteaza comentariu

*