X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Events | 13.03.2016 |

Salonul Nautic International Bucuresti 2016

24-27 martie | Romexpo – pavilioanele C4-C5, Bucuresti

A 8-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti se desfasoara anul acesta la Romexpo, Bucuresti.

Evenimentul isi continua traditia, reunind majoritatea companiilor active din domeniul nautic si are ca scop promovarea produselor si serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor care indragesc sporturile nautice sa se pregatesca din timp pentru sezonul estival.

La expozitie veti putea admira si cumpara ambarcatiuni de diferite tipuri si marini, de proveninenta autohtona, dar si din import, caiace, canoe, precum si motoare inboard sau outboard, placi de surf si windsurf, echipamente de orientare, comunicare si control. Nu vor lipsi ofertele pentru cursuri de navigatie si scufundari, nici cele de yacht charter.

Salonul Nautic nu este numai un spatiu de prezentare si vanzare, este si un loc de intalnire si socializare pentru cei care impartasesc o pasiune comuna. Va asteptam la Romexpo, in perioada 24-27 martie, in pavilioanele C4-C5, si vom naviga impreuna spre vara anului 2016.

Posteaza comentariu

*