X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

| 18.06.2016 |

Cat a vandut Louis Vuitton anul trecut pe piata romaneasca

Unicul magazin de lux Louis Vuitton de pe piata autohtona, situat in galeria comerciala a hotelului JW Marriott din Bucuresti, si-a majorat vanzarile anul trecut cu 19,5%, la 24,4 milioane lei, și a generat un profit net cu 36% mai mare, de 5,3 milioane lei. Cea mai mare parte a castigului, respectiv 5,2 milioane de lei, va fi alocata pentru dividende.

Actionarii magazinului din Romania sunt Louis Vuitton Malletier – 99%, si Société des Magasins Louis Vuitton France – 1%. Louis Vuitton a deschis magazinul din tara noastra in vara anului 2008, iar cea mai mare crestere a cifrei de afaceri a avut-o in 2009, de 72%, la 18,3 milioane de lei, nivelul acesteia variind ulterior in intervalul 19,7 – 20,2 milioane de lei. Astfel, magazinul a fost profitabil in fiecare an din 2009 incoace.

Louis Vuitton Romania are opt angajati si comercializeaza celebrele genti Louis Vuitton, ale caror preturi pot ajunge la cateva zeci de mii de euro, dar și incaltaminte, articole de voiaj si accesorii.

Marca Louis Vuitton este parte a producatorului de bunuri de lux Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), alaturi de alte 14 case de moda, precum Fendi, Christian Dior, Celine, Givenchy, Donna Karan, Kenzo. Cele 15 branduri de moda de lux sunt prezente cu 1.566 de magazine la nivel mondial si au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 12,36 miliarde de euro.

Pe langa divizia de Fashion&Leather Goods, LVMH mai are cinci divizii: Wines&Spirits, Parfumes&Cosmetics, Watches&Jewelry, Selective Retailing (ex. Sephora) si alte activitati (media, arta, turism).

Posteaza comentariu

*