X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

| 3.12.2017 |

Fine&Country vine in Romania

Cu peste 300 de birouri in 5 continente, conceptul Fine&Country vine si in Romania, fiind a doua tara din Europa de Sud-Est din portofoliul lor, dupa Ungaria. Unul din primele trei branduri internationale de luxury real estate, alaturi de Shoteby’s International Realty si Christie’s International Real Estate, Fine&Country intermediaza vanzarile celor mai interesante si fastuoase proprietati de lux din lume.

Agentia imobiliara romaneasca care a reusit sa obtina licenta Fine&Country si care se va ocupa de implementarea conceputului este Imoteca – The Residential Experts. Cea mai ieftina locuinta din portofoliul Fine&Country costa 150.000 de lire, iar cele mai scumpe depasesc 10 milioane de lire.

Fine&Country este un brand global de premium Real-Estate, specializat atat in servicii de marketing  si vanzari, cat si in consiliere imobiliara pentru companii, corporatii sau investori independenti. Inceputa in 2008, in Marea Britanie si extinsa in peste 15 tari de pe 5 continente ale lumii, Fine&Country are in prezent unul dintre cele mai bogate si mai extinse portofolii de proprietati de lux din intreaga lume.

Printre cele mai interesante proiecte vandute de Fine&Country se numara proiectul rezidential de lux „AYKON London One” din Londra. Design-ul interior al proiectului a fost realizat, in premiera pentru un proiect rezidential, de Versace Home, unul dintre cei mai mari designeri de lux din lume. Pretul apartamentelor porneste de la 1 milion de lire sterline, in cazul unui studio, si ajunge la 4,8 milioane de lire sterline pentru un apartament cu 3 camere.

Printre proprietatile pe care Imoteca le aduce sub licenta Fine&Country se numara Nature Gateaway, vila de lux din Muntii Buzaului in valoare de 2,5 milioane de euro, duplexuri cu gradina in zona Charles de Gaulle, 2 vile elegante si spatioase in cartierul Floreasca la pretul de 3 si 3,5 milioane de euro, dar si alte penthouse-uri si apartamente in centrul Capitalei. Cea mai scumpa proprietate din portofoliul actual Fine&Country Romania este o vila cu 20 de camere din Corbeanca, construita pe un teren de peste 4.000 metri patrati, a carei valoare se ridica la 4.2 milioane de euro.

Alta proprietate inedita din portofoliu este un castel neorenascentist de pe Calea Victoriei, care dateaza din secolul al XIX-lea. Castelul a apartinut liniei aristocratice Niculescu-Dorobantu si a fost proiectata de faimosul architect Grigore Cerchez. Izvoarele istorice arata ca arhitectura constructiei a fost inspirata de castelul lui Luis al XII-lea din Valea Loarei, iar in 1960 proprietatea a gazduit scoala medie de coregrafie si balet. Cladirea are suprafata utila de 1463 metri patrati, are 33 de camere si are ca regim de inaltime S+P+2+M.

Imoteca are peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, coordonand si adminstrand cel mai mare portofoliu de ansambluri rezidentiale noi din Romania.

 

Posteaza comentariu

*