X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

| 29.07.2016 |

Piata de programe de tip wellbeing retreat creste cu 50%, in 2016

Alecsandra Ionita

Programele de tip wellbeing retreat dezvoltate pentru companiile din Romania vor inregistra o crestere de 50%, pana la finalul anului. Acestea sunt dezvoltate si implementate de furnizorii de ateliere creative si programe de corporate wellbeing pentru a fi oferite de companii ca beneficiu angajatilor. Principalul lor scop este de a combate efectele unui stil de viata alert si de a imbunatati vizibil bunastarea emotionala a participantilor.

Provocarile unui loc de munca intr-un mediu modern pot fi in detrimentul sanatatii fizice si mintale ale angajatilor. Sedentarismul, perioadele de stres si oboseala ale angajatilor sunt decontate atat de acestia, pe plan personal, cat si de companie.

Pornind de la nevoia companiilor de a combate aceste potentiale efecte negative intr-un mod cat mai placut pentru angajati si cu rezultate sustenabile, am dezvoltat in ultimii doi ani noua categorie de programe corporate de tip wellbeing retreat”, declara Alecsandra Ionita, CEO si wellbeing specialist SmartExperience.

SmartExperience este principalul furnizor de programe de tip wellbeing retreat din Romania, cu cea mai complexa oferta de pachete. In prezent, SmartExperience are in portofoliu programe pe teme de nutritie holisitica si integrativa, mental balance, dezvoltare personala si arte plastice. In top trei cele mai accesate programe de companii sunt: Wellness week, Physical & Mental balance week, Travel painting.

Companiile early adopters pe acest segment sunt multinationale care activeaza in domeniile FMCG, IT si telecomunicatii, farmaceutica si ingrijirea sanatatii, servicii financiar-bancare.

Pe langa cresterea nivelului de energie fizica si psihica a angajatilor, wellbeing retreats sunt organizate cu scopul de a imbunatati comunicarea in interiorul companiei, intre departamente sau pe paliere ierarhice.

Sapte din zece participanti la wellbeing retreats ogranizate de SmartExperience afirma ca o comunicare mai facila si eficienta cu colegii se regaseste printre beneficiile imediate cele mai importante in urma participarii la aceste programe”, explica Alecsandra Ionita.

Un wellbeing retreat dureaza de la trei zile pana la o saptamana si se desfasoara intr-o destinatie turistica in care angajatii beneficiaza de cateva zile pline de ateliere recreative si creative – ca parte a unui program complex de dezvoltare, sau de un program mai lejer, cu maximum trei ateliere pe zi.

SmartExperience pune la dispozitia angajatorilor o gama completa de solutii si programe de corporate wellbeing, peste 35 de tipuri de activitati, care pot fi desfasurate la birou sub forma unor ateliere creative, si au la baza tehnica learn-by-doing. SmartExperience adopta o abordare integrata a programelor corporate wellbeing, imbinand metode clasice de training cu activitati desfasurate prin modalitati interactive.

Compania si-a inceput activitatea in 2010, prin organizarea de ateliere tematice pentru relaxarea angajatilor si furnizeaza servicii complete pentru unele dintre cele mai mari companii din tara. Programele implementate se desfasoara la sediul companiilor, fie in pauzele de pranz, fie dupa orele de serviciu. Pentru mai multe informatii, accesati wellbeing.smartexperience.ro.

 

Posteaza comentariu

*