X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

| 9.09.2016 |

Trei hoteluri din Romania, premiate la World Travel Awards 2016

Athénée Palace Hilton Bucuresti

Athénée Palace Hilton Bucuresti a primit premiul “Romania’s Leading Hotel 2016″ in cadrul editiei a 23-a a prestigioasei decernari de premii din industria hoteliera – World Travel Awards – festivitate recunoscuta la nivel mondial ca referinta pentru aprecierea excelentei in industria ospitalitatii.

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, care a avut loc pe 4 septembrie in Sardinia, Italia, Athénée Palace Hilton a fost unul dintre cele 22 de hoteluri din cadrul lantului Hilton Worldwide care a fost votat castigator de expertii din industria turismului.

Pentru al treilea an consecutiv, Hilton Hotels & Resorts a fost numit “Brand-ul hotelier al Europei” in 2016, consolidand astfel pozitia sa de lider in ospitalitate, statut reflectat si prin prezenta in 31 de tari pe intregul continent european. Printre distinctiile obtinute de Hilton Worldwide in cadrul World Travel Awards 2016 pentru Europa se numara si Europe’s Leading Luxury Resort & Spa (Conrad Algarve).

Rizzo Boutique Hotel Brasov

Hilton Worldwide, cu un portofoliu de 13 branduri, este lider la nivel mondial in industria ospitalitatii si cuprinde peste 4.660 de hoteluri si proprietati cu aproape 765.000 camere in 102 tari si teritorii.

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale Bucurestiului. Construit in 1914, hotelul este un punct de reper istoric situat in inima orasului, in Piata Revolutiei. Hotelul ofera cazare in 272 de camere si apartamente, servicii premium de intalniri in cele 13 sali de conferinta complet echipate, un Club de Sanatate si Fitness, precum si conditii rafinate de servire a mesei in cele doua restaurante, terasa si bar.

Alt hotel din Romania premiat in cadrul aceleiasi competitii, la categoria “Romania’s Leading Boutique Hotel”, este Rizzo Boutique Hotel din Poiana Brasov. Camerele elegante ale hotelului ofera o priveliste superba catre Masivul Postavarul sau catre padurea de brazi, iar restaurantul cu capacitate de aproximativ 90 de locuri incanta oaspetii cu preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Radisson Blu Hotel Bucuresti

Al treilea hotel din Romania premiat la World Travel Awards 2016 este Radisson Blu Hotel Bucuresti, castigator la categoria “Romania’s Leading Business Hotel”. Situat in apropiere de Ateneul Roman si la 20 de minute de Aeroportul International Henri Coands, hotelul ofera camere luxoase cu Wi-Fi gratuit si diverse facilitati. Radisson Blu gazduieste prestigiosul cazino Platinum Casino, magazine exclusiviste, dar si centrul de wellness World Class Health Academy.

Distinctiile World Travel Awards, infiintate in 1993 pentru a recunoaste, a recompensa si a sarbatori excelenta in sectorul hotelier, au devenit o institutie globala-cheie a industriei ospitalitatii si sunt recunoscute ca fiind semnul distinctiv al calitatii la nivel mondial. Mai multe informatii despre castigatori World Travel Awards 2016 puteti gasi AICI.

 

Posteaza comentariu

*