X
Va recomandam sa cititi si..
Cele mai rare masini din lume

Majoritatea specialistilor accepta ideea ca topurile masinilor rare ar trebui sa contina bolizi vintage, foarte scumpi, care au fost produsi in editie limitata si au suferit modificari in functie de preferintele proprietarilor. ...

Business | 8.04.2013 |

Top 10: Cei mai bogati oameni in 2013

Urmatoarea
1/10

Cei mai bogati miliardari din lume au reusit sa isi sporeasca averea in ultimul an, dar sa si creasca in numar. Astfel, conform topului Forbes, nu mai putin de 1.426 de oameni au averi de cel putin un miliard de dolari, detinand cumulat 5,4 mii de miliarde de dolari, comparativ cu cele 4,6 mii de miliarde de dolari estimate anul trecut de revista americana. Va invitam sa descoperiti in slideshow-ul de mai jos care sunt cei mai bogati oameni din lume, ce business-uri conduc si ce evenimente ii pastreaza in elita mondiala.

 

Carlos Slim Helu

1. Carlos Slim Helu

Avere: 73 de miliarde de dolari

Tara de origine: Mexic

Domeniu: Telecomunicatii

Mogulul din telecom ramane pe primul loc in clasament, cu o avere cu patru miliarde de dolari mai mare decat anul trecut, insa cu un miliard de dolari sub recordul sau absolut. In ultimul an, Carlos Slim a investit si in fotbal, cumparand cluburile mexicane Leon si Pachuca, dar si echipa spaniola Real Oviedo.


Vezi paginile urmatoare:
Urmatoarea

Posteaza comentariu

*