X
Va recomandam sa cititi si:
Cele mai bune 50 de restaurante din lume in 2015

Daca nu ai deja rezervare la restaurantul El Celler de Can Roca, probabil ca este prea tarziu sa mai gasesti locuri libere. Localul din Girona, Spania, a castigat recent titlul pentru cel mai bun restaurant din lume....

Business | 8.04.2013 |

Top 10: Cei mai bogati oameni in 2013

Urmatoarea
1/10

Cei mai bogati miliardari din lume au reusit sa isi sporeasca averea in ultimul an, dar sa si creasca in numar. Astfel, conform topului Forbes, nu mai putin de 1.426 de oameni au averi de cel putin un miliard de dolari, detinand cumulat 5,4 mii de miliarde de dolari, comparativ cu cele 4,6 mii de miliarde de dolari estimate anul trecut de revista americana. Va invitam sa descoperiti in slideshow-ul de mai jos care sunt cei mai bogati oameni din lume, ce business-uri conduc si ce evenimente ii pastreaza in elita mondiala.

 

Carlos Slim Helu

1. Carlos Slim Helu

Avere: 73 de miliarde de dolari

Tara de origine: Mexic

Domeniu: Telecomunicatii

Mogulul din telecom ramane pe primul loc in clasament, cu o avere cu patru miliarde de dolari mai mare decat anul trecut, insa cu un miliard de dolari sub recordul sau absolut. In ultimul an, Carlos Slim a investit si in fotbal, cumparand cluburile mexicane Leon si Pachuca, dar si echipa spaniola Real Oviedo.


Vezi paginile urmatoare:
Urmatoarea

Posteaza comentariu

*