X
Va recomandam sa cititi si:
10 aplicatii care iti aduc luxul pe smartphone

Daca ai bani, dar nu ai timp, probabil ca iti surade ideea de a-ti folosi telefonul mobil pentru a fi permanent conectat la lumea luxului....

Gadgets | 1.09.2016 |

Walkman placat cu aur de la Sony

Sony a lansat seria audio premium Signature, redefinind claritatea sunetului cu noua gama care include casti, walkman si amplificator.

Celebrarea aniversarii a 70 de ani de activitate a oferit companiei ocazia unei retrospective a patrimoniului sau audio, din care face parte celebrul walkman. Gama Signature dispune de capabilitati High Resolution Audio si de convergenta tehnologiilor analogice si digitale.

Toate produsele din gama Signature se bazeaza pe noua conexiune echilibrata standardizata de φ4.4mm, iar design-ul neconventional include materiale alese pe principii acustice.

Castile MDR-Z1R cu difuzoare HD de 70mm au o plaja larga de frecvente care redau un sunet natural pana la 120kHz in High Resolution Audio. Castile sunt fabricate in Japonia, iar design-ul este inspirat din secventa Fibonacci.

Castile dispun de deschidere egalizata, iar datorita tehnologiei Resonance Free Housing sunt eliminate vibratiile nedorite. Acest produs este alcatuit din componente de lux, de la pernitele pentru urechi din piele si banda usoara de fixare pe cap din titan, pana la carcasa din otel inoxidabil. Modelul MDR-Z1R are un pret recomandat de 2.200 euro.

Walkman-ul clasic primeste un refresh odata cu varful de gama WM1, care include NW-WM1Z si NW-WM1A. Aceste playere muzicale digitale pot reda orice tip de melodii, de la calitate High Resolution Audio pana la mp3. Datorita tehnologiei DSEE HX™, walkman-ul dispune de cinci moduri care pot fi selectate in functie de muzica ascultata: Standard, Voce feminina, Voce masculina, Percutie sau Coarde.

Player-ul are meniu propriu, dispune de o varietate de moduri pentru a reda muzica, iar printre functionalitati include linia audio optimizata si controlul ceasului.

Cablul utilizat in interiorul WM1Z include 4 fire impletite, fiind proiectat cu Kimber KABLE si utilizat ca material care face legatura intre amplificator si mufa pentru casti. Acest produs mai include functii precum Bluetooth si tehnologia de codificare audio LDAC, astfel incat utilizatorii sa poata reda fisierele audio din mai multe surse.

Un nou FT CAP (condensator din polimer) a fost asamblat in interiorul alimentatorului amplificatorului. Notele de bass sunt astfel mai puternice si mai bogate.

Modelul WM1Z are carcasa placata cu aur si nu contine cupru, avand un pret recomandat de 3.300 euro. NW-WM1A are un pret recomandat de 1.200 euro.

Amplificatorul pentru casti TA-ZH1ES asigura claritatea sunetului redat in casti. Este recomandat sa fie utilizat in combinatie cu castile Z1R si cu WM1Z/WM1A, dar este compatibil si cu alte modele. TA-ZH1ES are un pret recomandat de 2.000 euro.

Castile si walkman-ul din gama Signature vor fi disponibile pe piata din luna octombrie a acestui an, iar amplificatorul va fi disponibil de la sfarsitul lunii noiembrie.

Posteaza comentariu

*